pexels-fauxels-3182759

AT VÆRE LEDER

At være leder er et totalprojekt

Inden for ledelse er al vores coaching tilpasset den unikke modtager og ikke to sessioner er ens. Det er den vigtigste bundlinje så du er sikker på, at et forløb med Optimizer er skræddersyet til netop dig og dine behov.

Du går all in med alt hvad du er, hvad du har og hvad du står for. Som leder er du involveret med hele din person. Du skal have medarbejdernes, ejernes og kundernes tillid når du lægger kursen for organisationen. Du skal både se langt og fokusere på nuet, koncentrere dig om strategi, økonomi og mennesker. Beslutninger skal træffes her og nu, mens planer for fremtiden skal formuleres og justeres i takt med at fremtid bliver til nutid og skaber situationer, der aldrig er helt som forventet – og nogle gange helt anderledes end forventet.

Troværdighed, pålidelighed, faglighed, personlighed, din evne til at håndtere det ordinære såvel som det ekstreme, til at gå forrest samtidig med at du har styr på bagtroppen -alt det afgør din værdi som leder.

Vind i Hverdagen

De bedste hverdagsredskaber til dine bedste medarbejdere

Forløbet Vind i Hverdagen henvender sig til dine Ledere og nøglemedarbejdere. Igennem hele forløbet arbejder vi intensivt med selvledelse, hvilket er centralt når opgaver skal prioriteres, når der skal siges til og fra og når vigtige beslutninger skal træffes i en travl hverdag. Medarbejdere der er dygtige til at lede sig selv er også de bedste til at udvikle egne ressourcer og effektivitet til gavn for såvel dem selv som virksomheden. Samtidig er kvalificeret selvledelse en vigtig faktor i stressforebyggelse. Vind i Hverdagen er et coachingforløb på 6 sessioner fordelt på 12 uger. Sted for afholdelse er efter aftale. Forløbet er individuelt og tilpasses den enkeltes ønsker og problemstillinger.

Læs mere

Ledelse & Kommunikation

De bedste ledelsesredskaber til dine ledere

Ledelse & Kommunikation er et målrettet forløb, der henvender sig til dine ledere. Forløbet styrker deres ledelseskompetencer og hjælper dem til at skabe den kultur, I ønsker i virksomheden. Med Ledelse & Kommunikation styrkes den enkeltes forståelse af lederrollen og af de dynamikker der eksisterer i medarbejdergruppen. Lederen lærer at skabe en tillidsfuld relation til medarbejderne, og evnen til at kommunikere med forskellige personlighedstyper får et markant løft.

Ledelse & Kommunikation er et individuelt tilpasset forløb med coaching samt træning i daglidagens ledelse. Det dobbelte fokus er optimalt fordi opkvalificeringen i ledelse giver de bedste redskaber til den daglige ledelse af medarbejderne, mens coachingen styrker lederen personligt. Under coachingen arbejder vi ud fra individuelle ønsker. De 10 sessioner er fordelt over 18 uger, så der er tid til implementering og refleksion, og det kan passes ind i en travl hverdag. Det er vores erfaring, at den nye viden og indsigt først folder sig rigtigt ud i mødet med lederens hverdag.

Læs mere

SALGSLEDER

De bedste ledelsesredskaber til salgslederen

Salgsleder er et målrettet forløb der henvender sig til lederen i salgsafdelingen, hvor vedkommende får styrket sine ledelseskompetencer, og hjælper til at skabe den kultur man ønsker i afdelingen. Med salgsleder-forløbet styrkes den enkeltes forståelse af lederrollen og af de dynamikker der eksisterer i salgsafdelingen. Lederen lærer at skabe en tillidsfuld relation til medarbejderne, og evnen til at kommunikere med forskellige personlighedstyper får et markant løft.

Salgsleder er et individuelt tilpasset forløb med coaching og træning i ledelse. Det dobbelte fokus er optimalt fordi opkvalificeringen i ledelse giver de bedste redskaber til den daglige ledelse af medarbejderne, mens coachingen styrker salgslederen personligt.

Salgsleder er et forløb på 7 sessioner fordelt over 12 uger, så der er tid til implementering og refleksion, og det kan passes ind i en travl hverdag. Det er vores erfaring, at den nye viden og indsigt først folder sig rigtigt ud i mødet med hverdagen. Sted for afholdelse er efter aftale.

Læs mere