pexels-fauxels-3183153

MOA Analyse

Få en dybere forståelse og tillidsfuld samtale med det enkelte individ

MOA Analysen er først og fremmest et meget enkelt og simpelt værktøj til at skabe tillid og forståelse mellem mennesker, ved at gennemgå den enkeltes motivation og adfærd (deraf navnet MOA). Det danner både basis for en markant bedre kommunikation fremadrettet, men skaber også større tillid mellem parterne.

Efter at have anvendt tests, analyser og profiler i mange samtaler gennem tiden, gik det op for os at det absolut vigtigste formål med disse, var at skabe tillid, åbenhed og få en god kommunikation og gensidig forståelse med modparten. En egentlige profil/test og måde at sætte folk i bås på, ser vi i langt de fleste tilfælde slet ikke som ønskværdig, og det har oftest et beskedent eller intet bidrag til en bedre kommunikation. 

Derfor har vi udviklet en simpel analyse, hvor vi har skåret ind til benet i forhold til hvad der rent faktisk bidrager til at skabe den afgørende gode kommunikation, forståelse og tillid. Det har vi gjort via. otte parametre, der beskriver den enkeltes motivation og adfærd, som så danner udgangspunkt for en tillidsfuld samtale. 

Vi kalder det bevidst for en analyse og ikke en profil eller test, fordi vi ikke tegner en model eller konkluderer noget ud fra materialet, men bruger det til at skabe den bedst mulige dialog og gensidige forståelse. 

VI anvender MOA Analysen i alle vores forløb, da det giver en suveræn start, og sikrer bedst mulig kommunikation efterfølgende.

Analysen bestilles via vores hjemmeside, sendes til den der skal udfylde (tager kun 8-10 minutter at udfylde online), og svaret sendes via. e-mail retur til modtageren, straks analysen er besvaret. 

Vi tilbyder certificering i analysen (det tager et par timer), så man har mulighed for at få et log-in og bruge den fremadrettet. Kontakt os for at høre nærmere om dette.

Fordele ved ”MOA Analysen”

• Suveræn basis for en god snak
• Skaber markant større tillid
• Modparten føler sig godt forstået
• Du lærer hvordan du bedst kommunikerer med den anden
• Skåret ind til benet – det er simpelt
• Let og hurtigt at udfylde
• Gratis og nem certificering
• Ny viden og personlig udvikling

En analyse koster 95 kr. ex moms.