Skab resultater og den omsætning du ønsker

Få værktøjer til at skabe de ønskede salgsresultater

  • Kursusforløb pris kr. 4.495 kr.

Prisen er eks. moms.
Lokation: Slotsbryggen 16, 4800 Nykøbing F

  • Bedre resultater​
  • En effektiv værktøjskasse​
  • Skabe bedre relationer​
  • Lære Optimizer Modellen​
  • Få en strukturet​ plan 

Varighed:

8 moduler (kl 8.00 – 9.30)
Undervisning 8 fredage

Kurser der allerede kører eller starter op:

  • Nykøbing F. hver fredag 

Hvad kan du forvente af kurset

Professionelt salg er et praktisk orienteret kursus, der sikrer dig den nødvendige viden og kunnen for at præstere på det personlige salg ude i virksomheden.

Kurset er skabt ud fra en kombination af studier af internationale spillere inden for branchen, vores eget meget store kendskab til adfærd, og ikke mindst vores erfaring og undervisning inden for salg og kundeservice. Alene i 2022 har vi undervist mere end 450 mennesker ved fysiske kurser og workshops.

Kurset er lavet ud fra princippet om at du som menneske lærer bedst ved at få viden i små doser, som du har mulighed for at implementere løbende. Derfor er det ikke hele kursusdage, men derimod 8 mindre moduler på et par timer, hvor du modtager undervisning en gang om ugen. Det gør det også lettere at passe ind i et travlt arbejdsliv. Du kan i øvrigt også komme med ombord på et kursus når det passer dig. Du skal bare have været alle moduler igennem – så har du gennemført og bestået kurset.

Du bliver taget gennem de nødvendige områder af salget lige fra indledningsvis at få den fornødne planlægning og struktur, og bliver derefter introduceret til optimizer modellen, der er en praktisk orienteret værktøjskasse til hvordan du når hele vejen rundt om alle aspekter af salget, lige fra første kundekontakt til lukning af selve ordren og opfølgning.

Du vil også blive ført gennem salgspsykologien, da en god forståelse af kundens og menneskers adfærd er meget vigtig for at du kommer i mål. Alt lige fra korrekt behovsafdækning til hvordan du bliver en sublim lytter. Selve adfærdsområdet er meget omfattende, men vi har. skåret ind til benet, så du får netop de teknikker med, der gør at du vil lykkes i salget.

Uanset hvor kort eller længe du har arbejdet med salg, så vil der være masser af inspiration og ny viden der vil hjælpe dig til at lykkedes endnu bedre end du gør i dag – og helt seriøst … kan du omsætte for bare 10% mere end du gør i dag, vil det formentlig være den bedste investering du har gjort i dit arbejde i meget lang tid, og vores erfaring er at du ikke kan undgå det (og meget mere i øvrigt), hvis du vil arbejde lidt seriøst med dit salg, og implementerer nogle af de værktøjer du får her i kurset.

Ring eller skriv endelig til os hvis du har spørgsmål, og ellers kan du se her på siden hvor der kører eller starter hold op. Er der ikke noget hold i nærheden, så skriv til os herunder, og vi vil orientere dig når der er et kursus nær dig. Alternativt så se også gerne vores online-salgskursus her på siden, hvis ikke du allerede har gjort det.

Få en video demo fra vores online kursus her

Denne video vil give dig nyttig viden og inspiration til at komme videre med dit salg, og ligeledes give dig et indblik i formatet på selve kurset.

Sådan er kurset bygget op

En model til at skabe struktur i salget er afgørende – den får du her.

Lær at skabe en god forbindelse til kunden.

Vi sætter rammen for mødet.

At være effektiv til at stille de rigtige spørgsmål er afgørende.

Lær at skabe motivation hos modparten til at købe.

Få styr på kundens beslutningsproces

Få en dybere forståelse af kunden med adfærdsanalyse.

Få den rigtige struktur og målsætning på dit salgsarbejde.

FYSISK KURSUS

Vil du booste dit salgsgen?

Send os en besked, og vi vil skrive til dig når vi starter et hold op nær dig