Kursusforløb

Det handler om viden og træning

… når du skal klædes på til at sælge og lede

Hvad er forløbet ”Den gode service”?

Salg er en af de mest almindelige professioner i Danmark, men ikke desto mindre har kun de færreste uddannelse, træning eller en model, der gør dem i stand til at være professionelle og effektive i salgsrollen.

Det samme gælder ledere, hvor det ofte er faglig kunnen der vægter højest, frem for forståelsen af medmennesker og uddannelse. Det gør arbejdet unødigt anstrengende og skaber ikke de optimale resultater. Vi ser salg og ledelse som fag som alle andre, og noget der kan læres med træning. Der er ingen der er født hverken sælger eller leder, ligesom der heller ikke er nogen, der er født VVS’er eller professionel atlet.

Traditionelle kurser har en stejl indlæringskurve, men allerede få uger efter man er færdig, er det desværre begrænset hvad man kan huske fra det, når hverdagen igen overmander én.

Vi kan se at ved at give begrænset, men relevant viden i små doser, har man mulighed for at indarbejde det, indtil man modtager ny viden ugen efter og igen indarbejder det i praksis. Vi tror på at større varige forandringer, bliver taget med små skridt.

Referencer