Bedre forståelse og tillidsfuld samtale med DISC eller MOA-personanalyser.

MOA-Analyse

  • Pris gratis

Prisen er eks. moms.

  • Suveræn basis for en god snak
  • Skaber markant større tillid
  • Let og hurtigt at udfylde
  • Ny viden og personlig udvikling
Step 1

Analysen bestilles via vores hjemmeside, sendes til den der skal udfylde.

(Det tager kun 8-10 minutter at udfylde online)

Step 2

Svaret sendes via. e-mail retur til modtageren, straks analysen er besvaret.

Få spændende og brugbar viden og indsigt om dig selv og andre.

Adfærds-analyser er en spændende og ikke mindst indsigts-givende måde at løre om sig selv og hinanden. De anvendes ofte i rekrutterings-sammenhænge, men kan også bruges til at blive klogere på sig selv eller hinanden i et team, og fremme samarbejde og gensidig forståelse.

Hos os er vi certificeret i alle områder af DISC, som er den mest brugte adfærdsanalyse i Danmark. Det vil sige i DISC basic analysen, DISC Team analysen og sidst i DISC Sales Kompetence analysen, der er et effektivt værktøj til rekruttering af sælgere. 

Vi har også vores egen udviklede digitale adfærds-analyse MOA (Motivation Og Adfærd), der er et glimrende værktøj til at få en dybere forståelse og tillidsfuld samtale med det enkelte individ.

Den er særdeles anvendelig i såvel forståelsen af almindelig menneskelig adfærd, samt i rekrutterings og personalesamtaler, og vi anvender den selv i alle vores forløb.

Analysen kan som alle andre analyser på markedet ikke stå alene, men skal danne grundlag for det absolut vigtigste – nemlig en åben dialog der giver en øget gensidig forståelse, tillid og kommunikation mellem parterne fremadrettet.

Vi tilbyder en certificering, så man selv har mulighed for at anvende MOA analysen fremadrettet.

Vi tilbyder certificering i analysen (det tager et par timer), så man har mulighed for at få et log-in og bruge den fremadrettet. Kontakt os for at høre nærmere om dette HER

 

Anbefalinger fra tidligere deltagere på vores individuelle lederforløb.

Nysgerrig på person-analyser og mulighederne med disse?

Ring og hør nærmere eller brug nedenstående formular.