Online – Kursusforløb

Professionelt salg

Effektive værktøjer til at skabe de ønskede salgsresultater.

Hvad er kurset Professionelt salg

Professionelt salg er et praktisk orienteret online-kursus, der sikrer dig den nødvendige viden og kunnen for at kunne præstere på det personlige salg ude i virksomheden.

Du bliver taget gennem de nødvendige områder af salget lige fra indledningsvis at få den fornødne planlægning og struktur, og bliver derefter introduceret til optimizer modellen, der er en praktisk orienteret værktøjskasse til hvordan du når hele vejen rundt om alle aspekter af salget, lige fra første kundekontakt til lukning af selve ordren og opfølgning.

Du vil også blive ført gennem salgspsykologien, da en god forståelse af kundens og menneskers adfærd er meget vigtig for at du kommer i mål.

Alt lige fra korrekt behovsafdækning til hvordan du bliver en sublim lytter. Selve adfærdsområdet er meget omfattende, men vi har skåret ind til benet, så du får netop de teknikker med, der gør at du vil lykkes i salget.

Kurset er skabt ud fra en kombination af studier af internationale spillere inden for branchen, vores eget meget store kendskab til adfærd, og ikke mindst vores erfaring og undervisning inden for salg og kundeservice. Alene i 2022 har vi undervist mere end 450 mennesker ved fysiske kurser og workshops.

Kurset består af 12 korte videoer og en række hjælpeark og skabeloner. Du vil skulle udfylde flere af disse hjælpeark og få en decideret skabelon til hvordan du griber salgsarbejdet an. Både til planlægningsfasen og når du sidder ude hos kunden.

Som en ekstra bonus har vi valgt at du får yderligere 2 kurser med GRATIS når du køber vores online salgskursus. Det drejer sig om kurset ”Salg og mødebooking på telefonen” der vil gøre dig skarpere på den disciplin, samt kurset ”Sådan laver du et tilbud der sælger” der vil hjælpe dig til at vinde endnu flere af de tilbud du laver. Begge kurser er med fysiske eksempler og arbejdsark, så det bliver praktisk orienteret og let at implementere i dagligdagen. Når du har været igennem alle tre kurser, er du klædt optimalt på hele vejen rundt i de grundlæggende discipliner til at lykkes med dit salg.

Uanset hvor kort eller længe du har arbejdet med salg, så vil der være masser af inspiration og ny viden der vil hjælpe dig til at lykkedes endnu bedre end du gør i dag – og helt seriøst … kan du omsætte for bare 10% mere end du gør i dag, vil det formentlig være den bedste investering du har gjort i dit arbejde i meget lang tid, og vores erfaring er at du ikke kan undgå det (og meget mere i øvrigt), hvis du vil arbejde lidt seriøst med dit salg, og implementerer nogle af de værktøjer du får her i kurset.

Ring eller skriv endelig til os hvis du har spørgsmål, og ellers vil vi bare ønske dig rigtig god fornøjelse og held og lykke med dit salgsarbejde.

ONLINE FORLØB

Vil du booste dit salgsgen?

Send os en besked, og vi vil skrive til dig når vi starter et hold op nær dig