Professionel rekruttering

Vi vælger ikke blot den bedste ansøger - vi finder den bedste kandidat

De rigtige medarbejdere

Hos os har vi specialiseret os i søgeprocesser til både salg, specialist- og mellemlederstillinger til en bred vifte af markeder og sektorer. Vores primære mål er at hjælpe jer med at finde den rigtige medarbejder til at opfylde jeres specifikke behov.

Når vi engagerer os med en potentiel kunde, vurderer vi grundigt, om vi virkelig kan tilføje værdi og fuldføre søgningen. Hvis vi mener, at vi kan opfylde jeres krav og finde den ønskede kandidat, vil vi give et fast prisforslag. Denne tilgang maksimerer sandsynligheden for succes og sikrer klarhed i processen.

Vores indgående kendskab til mennesker og adfærdsanalyse, kombineret med nogle af de mest avancerede programmer til kandidatsøgning på markedet, ser vi som ekstremt effektive værktøjer til at finde den helt rette kandidat til stillingen.

 

Hvordan?

Det sker i et tæt samarbejde med virksomhederne Field Potential og Executive search virksomheden Mangaard & Partners, hvilket giver os mulighed for at trække på et stort netværk af ressourcer – ikke bare i Danmark men også internationalt.

REKRUTTERING

Skal I bruge en ny medarbejder?

Ring eller skriv til os, hvis du er nysgerrig på at høre mere om mulighederne.