Nyheder

5. januar 2022

Vi håber du er kommet godt ind i det, og får et fantastisk godt år.

Hos Optimizer er vi kommet fint fra start, og glæder os til at få ”Professionelt Salg”-holdet i det nye år skudt i gang med fysisk fremmøde.

Vi har også indgået et samarbejde med Danmarks største udbyder af online-kurser, nemlig GoLearn der har 155.000 brugere. De har gennem en række møder screenet vores måde at arbejde på (Optimizer Modellen), og vurderet at det er blandt landets bedste inden for salg.

Det har betydet at de kommer til at udbyde vores kursus i en ”light” online-version, der passer til GoLearns format. Optagelserne blev afsluttet i december, og kurset forventes at være online hos GoLearn i starten af 2022. Det er vi naturligvis både stolte over og meget spændte på.

Rigtig godt nytår.

 

 

5. november 2021

Julen står efterhånden for døren. Der er heldigvis fortsat travlhed hos optimizer, og det kan vi kun glæde os over.

Der laves stadig løbende lederforløb, men arbejdet med salgstræning tager fart og har fyldt en stor del af hverdagen det seneste halve år. Både ude hos kunderne til alt lige fra hjælp med salget, til opbygning og uddannelse af en hel salgsafdeling i en virksomhed.

Vi har også gennemført en salgsworkshop i samarbejde med Business LF. Det var både sjovt og berigende, og vi håber på mange flere af den slags gode oplevelser fremover.

Vi starter et ”Professionelt Salg” hold op i Nykøbing Falster i febuar 2022. Er du interesseret i at vide mere, kan du læse om selve forløbet i fanen ”salg” og ellers er du meget velkommen til at ringe eller skrive.

Rigtig glædelig jul.

 

 

4. juli 2021

Sommer!

Sommeren er over os, og vi er ved at geare ned inden vi går på sommerferie.

I foråret har vi gennemført et større lederseminar for Hengst koncernen, og derudover har flere ledere fra bl.a. ResMed, Nordic Air Filtration og Idebyg også afsluttet vores forløb "Ledelse & Kommunikation" i perioden – stort tillykke til jer.

Ellers er foråret brugt på at videreudvikle vores produkter inden for salg og sælge ind til vores salgskurser, som vi begynder at køre fra september og frem. Det glæder vi os rigtig meget til, efter en lang periode hvor vi ikke har måttet samles grundet Corona-restriktionerne.

God sommer til jer alle.

 

12. april 2021

Velkommen til vores nye hjemmeside.

Vi håber du finder svar på det du søger, og ellers er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Processen med at opbygge hjemmesiden med betalingsløsning og produkter er stadig i gang. Det skyldes at vi har travlt med det vi i virkeligheden rigtig gerne vil beskæftige os med - nemlig at coache og ikke mindst lave forløb for ledere og sælgere. Vi hænger dog i, og inden længe vil vi være helt i mål med siden.

Du er også meget velkommen til at rekvirere vores brochure, hvis du har behov for noget fysisk materiale - enten til dig selv eller til at give videre. Det kan du gøre ved at skrive i formularen på kontaktsiden med dine kontaktoplysninger.

God fornøjelse