Nyheder

4. juli 2021

Sommer!

Sommeren er over os, og vi er ved at geare ned inden vi går på sommerferie.

I foråret har vi gennemført et større lederseminar for Hengst koncernen, og derudover har flere ledere fra bl.a. ResMed, Nordic Air Filtration og Idebyg også afsluttet vores forløb "Ledelse & Kommunikation" i perioden – stort tillykke til jer.

Ellers er foråret brugt på at videreudvikle vores produkter inden for salg og sælge ind til vores salgskurser, som vi begynder at køre fra september og frem. Det glæder vi os rigtig meget til, efter en lang periode hvor vi ikke har måttet samles grundet Corona-restriktionerne.

God sommer til jer alle.

 

 

12. april 2021

Velkommen til vores nye hjemmeside.

Vi håber du finder svar på det du søger, og ellers er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Processen med at opbygge hjemmesiden med betalingsløsning og produkter er stadig i gang. Det skyldes at vi har travlt med det vi i virkeligheden rigtig gerne vil beskæftige os med - nemlig at coache og ikke mindst lave forløb for ledere og sælgere. Vi hænger dog i, og inden længe vil vi være helt i mål med siden.

Du er også meget velkommen til at rekvirere vores brochure, hvis du har behov for noget fysisk materiale - enten til dig selv eller til at give videre. Det kan du gøre ved at skrive i formularen på kontaktsiden med dine kontaktoplysninger.

God fornøjelse